Allmänna villkor

Vid distansförsäljning följer vi svensk lagstiftning om konsumentskydd vid distansavtal som innebär att du som privatkonsument har full rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Detta gäller från den dag du har mottagit produkten. Köper du en tjänst (t.ex. kurs) gäller det från den dag du beställde tjänsten. Ångerrätten anses förbrukad om du inom dessa 14 dagar påbörjar en beställd tjänst (t.ex. kurs). Genom att boka in dig på en kurs, så samtycker du till att tjänsten anses påbörjad vid kursstarten, oavsett om du närvarar vid kursstarten eller ej samt att ångerrätten därmed är förbrukad vid kursstarten.
Vid avbokning med hänvisning till distansköplagen återbetalas hela kuravgiften minus en administrativ avgift på 10% av beloppet. Denna avgift är till för att täcka våra kostnader i samband med er kort- eller swishbetalning för er kursbokning.


.

Om hunden är sjuk ska den stanna hemma, särskilt om det är något som smittar. Du som hundägare är välkommen att delta utan hund. Om hunden insjuknar innan kursstart återfås kursavgiften (minus 10% i administrativ avgift) mot uppvisande av veterinärintyg eller annat som stärker att hunden är sjuk.


Betalning sker på en gång via klarna. 


Efter anmälan får man en bekräftelse med lite mer info. Den bekräftelsen ska komma inom 24h.